Kompas kopen

  • Grote en kleine orders zijn mogelijk
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
  • Snelle levering door heel Nederland & België

Er zijn meerdere redenen om een kompas te kopen. Misschien houdt u van survivallen of vindt u het gewoon handig om onderweg altijd een kompas bij te hebben. Bijvoorbeeld als back-up wanneer uw navigatie of telefoon het niet meer doet. Of misschien vindt u het gewoon een coole gadget. Wat uw reden voor een kompas kopen ook is, bij Now4You hebben wij een mooie collectie van dit type gadget. Bekijk ons aanbod en bestel uw favoriet.

Bekijk onze kompassen

Voor welk doel gaat u een kompas kopen?

Een kompas kopen kan best een hele opgave zijn. Er is namelijk veel keus. Daarom is het belangrijk dat u eerst bedenkt waarvoor u het kompas precies gaat gebruiken. Dan weet u welk type u nodig heeft. Wij bieden onder andere de volgende soorten kompassen aan:

  • Kaart-kompassen
  • Kompas-armbanden
  • Magnesiumstick met kompas

Meer outdoor-artikelen en aanverwante producten

Naast een kompas kunt u nog veel meer outdoor-artikelen bij ons kopen. Denk bijvoorbeeld aan karabijnhaken en vuurstarters. Ook meetapparatuur behoort tot ons assortiment. En trekt u eropuit met een grote groep mensen? Dan is handig om een fluitje bij te hebben, zodat u ieders aandacht kunt trekken wanneer nodig.

Plaats een grote of kleine bestelling

Of u nu een groot of klein aantal van een bepaald artikel nodig heeft, wij leveren altijd de gewenste hoeveelheid. Geef aan hoeveel u wilt en wij regelen de rest! Heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Bel dan gerust naar 085-1303487 of e-mail naar info@now4you.nl. Wij helpen u graag.