Betaalmethodes

Betaalmethodes

Wij ondersteunen alle populaire betaalmethodes:

iDEAL

iDeal is ondertussen een bekende speler in Nederland. Een betaling wordt direct via iDeal afgeschreven en deze wordt ook meteen doorgegeven aan de verkopende partij. Zo weet de verkoper gelijk dat de betaling onderweg is en dat daarin niets meer mis kan gaan. Erg handig, en erg veilig.

PayPal

Een internationaal erg bekende payment-provider. PayPal werkt op basis van e-mailadressen in plaats van rekeningnummers. De verkopende partij doet een betalingsverzoek, en de kopende partij reageert daarop met de betaling. Er kan betaald worden vanuit een tegoed dat op de PayPal account gestort kan worden, of er kan een bankrekeningnummer of Creditcard aan gekoppeld worden. Voor een PayPal-transactie breng 3% van het totale bestelbedrag extra in rekening.

MisterCash

Een betaalsysteem in Belgie, wat enigszins vergelijkbaar is met het Nederlands iDEAL. Een verschil is dat het ook gebruikt kan worden om te betalen bij fysieke winkels, tankstations en betaalautomaten. Voor een MisterCash-transactie brengen wij 3% van het totale bestelbedrag extra in rekening.

Creditcard

Een betaling via Creditcard is veilig omdat de aankoop vaak via de Creditcardmaatschappij voor een bepaalde periode verzekerd is (afhankelijk van de maatschappij). Daarnaast wordt de betaling pas aan het eind van een vastgestelde periode afgeschreven, wat bij een grote uitgave van pas kan komen. Op Creditcard-transacties brengen wij 3% van het totale bestelbedrag extra in rekening.

Billink

Bestel nu online, betaal achteraf wat je wilt houden. Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Je bestelt en ontvangt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met ‘Billink’. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen wat je wilt houden. Van Billink ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Zo heb je geen gedoe met vooruit betalen terwijl je nog op je bestelling wacht! Zo simpel is het!
(Service kosten per bestelling bedragen € 1,00)

Klarna

Betaal meteen. Geen creditcardgegevens of wachtwoord, geen gedoe. Of probeer het eerst en betaal later. Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten of je het wilt behouden.
(Minimum bestelbedrag van € 14,95 voor achteraf betalen met Klarna)

Bitcoin

De Bitcoin is een relatief nieuwe valuta die de afgelopen tijd erg in het nieuws is geweest. Het is geen chartaal geld (tastbaar), maar uitsluitend giraal (virtueel) geld. De Bitcoin-Euro wisselkoers wordt vastgesteld op het moment van de transactie en brengt geen extra transactiekosten met zich mee.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is vergelijkbaar met Mistercash en iDEAL, en is vooral in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België populair. Het is erg in opkomst, al lijkt het erop dat iDEAL in Nederland toch leidend blijft. Voor een SOFORT Banking-transactie brengt Inktweb.nl 3% van het totale bestelbedrag extra in rekening.

VVV Cadeaukaart (en VVV Giftcard/ VVV Online Cadeaucode)

Je kunt je bestelling betalen met de VVV Cadeaukaart (en/of de VVV Giftcard danwel de VVV Online Cadeaucode). Kies bij betaalmethode voor VVV Cadeaukaart of VVV Giftcard. Vervolgens dien je het 19-cijferige kaartnummer (of online cadeaucode) en de pincode (die zich onder de kraslaag op de achterkant van de kaart bevindt danwel in de email van de online cadeaucode) in te vullen. Is je orderbedrag hoger dan het tegoed op je VVV Cadeaukaart (of VVV Giftcard/VVV Online Cadeaucode)? Dan kan je met iDEAL het resterende bedrag betalen.