Auto ventieldopjes Hornbach

Auto ventieldopjes hornbach

100 universele premium hornbachautoventieldoppen van N4Y, deze ventieldopjes passen op vrijwel iedere auto velg, en zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals: remslijpsel, modder, zand, water en vocht, dit zorgt dat de ventieldopjes jarenlang meegaan.

Onze premium hornbach ventieldoppen zorgen dat er geen lucht ontsnapt uit het ventiel, en voorkomt remslijpsel of ander vuil in of op het ventiel.

Wij raden aan om kunststof ventieldoppen te gebruiken in plaats metaal ventieldoppen, deze zijn namelijk vaak moeilijk te verwijderen en indien ze te straks vastgedraaid zijn of verroest is het erg lastig deze te verwijderen, zonder schade te brengen aan het ventiel.

Vervang op de tijd de hornbach auto ventieldop van je auto banden

Het is raadzaam om op tijd je auto hornbach ventieldop te vervangen, zeker wanneer deze gespleten of gekraakt is, maar ook als de dop loslaat.

Kijk dus altijd regelmatig de staat van je hornbach auto ventieldoppen na, bijvoorbeeld als je de bandenspanning van je auto controleert, onze premium action auto ventieldoppen kunnen een prima alternatief zijn voor wie jaarlijkse vele kilometers afleggen op de weg.

Gaat u wellicht binnenkort op vakantie? vervang dan uw auto ventieldoppen voor u op reis gaat, vooral in landen waar wegen niet zo schoon zijn, is het een must om goede auto ventieldoppen te hebben.

Specificaties Hornbach Auto Ventieldop kunststof zwart 100 stuks

Materiaal:  kunstsfof

Kleur:  Zwart

Aantal: 100 Stuk