Wat is een Wiet grinder bol .com?

Met een Wiet grinder bol .com (ook soms Crusher genoemd) kun je natte stukken wiet (cannabis) toppen vermalen, zodat je kruimels krijgt waarmee je joint mee kunt draaien, het is eigenlijk gewoon een kruidenvermaler, en zou je theoretisch dus ook kunnen gebruiken voor: knoflook of groffe specerijen.

De beste grinders zijn gemaakt van metaal, een metalen grinder bestaat uit 2 delen, ook kun je met een metalen grinder hasj vermalen zoals Maroc of Zero.

Een metalen grinder is niet alleen handig voor het vermalen van wiet, ook is het erg handig om je toppen er in op te slaan, zodat je deze makkelijk mee kunt nemen voor onderweg, dankzij het metaal zal het ook geurtjes voorkomen tijden het reizen.

Waarom een Wiet grinder bol .com

Een metalen grinder is van hoge kwaliteit en gaat langer mee, ook geeft het de beste ervaring in het vermalen van je wiet.

Wiet grinder bol.com schoonmaken

Ander groot voordeel van een metalen grinder is dat je hem eenvoudig schoon kan maken, gebruik hiervoor alchohol (zoals isoprophyl) daarna goed schoonspoelen met warm water.

Wiet grinder bol.com van hoge kwaliteit kopen

Het bovenste gedeelte van de grinder wordt met een magneet bij elkaar gehouden. De andere delen van de grinder werken met schroefdraad. Eventueel kan de laatste kamer van de grinder ook als opslag gebruikt worden. Deze grinder is van hoge kwaliteit, dat wil zeggen: scherpe tanden, magneet.

De Wiet grinder bol.com is een handig alternatief voor het brokkelen van wiet. Vul de grinder en na even draaien is je wiet klaar om in je joint te stoppen. Als je deze eenmaal hebt gebruikt wil je niet meer zonder.

Wij verkopen voornamelijk twee delige grinders, dat zijn twee onderdelen die op elkaar passen, waarmee je wiet in een kamer vermaalt.