Waarom heb je een Auto Ventieldopjes nodig?

Je hebt een auto ventieldop nodig omdat ze bescherming bieden voor: remslijpsel, modder, zand, water en vocht, dit zorgt dat de ventieldopjes jarenlang meegaan.

De 100 universele premium autoventieldoppen van N4Y ventieldopjes passen op vrijwel iedere auto velg, en zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals: remslijpsel,

Onze premium ventieldoppen zorgen dat er geen lucht ontsnapt uit het ventiel, en voorkomt remslijpsel of ander vuil in of op het ventiel.

Wij raden aan om kunststof ventieldoppen te gebruiken in plaats metaal ventieldoppen, deze zijn namelijk vaak moeilijk te verwijderen en indien ze te straks vastgedraaid zijn of verroest is het erg lastig deze te verwijderen, zonder schade te brengen aan het ventiel.

Waarom je auto ventieldop vervangen op je auto banden

Het is raadzaam om op tijd je auto ventieldop te vervangen, zeker wanneer deze gespleten of gekraakt is, maar ook als de dop loslaat.

Kijk dus altijd regelmatig de staat van je auto ventieldoppen na, bijvoorbeeld als je de bandenspanning van je auto controleert, onze premium auto ventieldoppen kunnen een prima alternatief zijn voor wie jaarlijkse vele kilometers afleggen op de weg.