Polsbrace Kruidvat

Met een polsbrace kunt u uw pols beschermen tijdens een revalidatie, door een polsbrace te dragen rond uw pols kunt u ook polsklachten verminderen zoals artritis, artrose, reuma en tendinitis, de polsbrace is eenvoudig vast te maken met klittenband, en dankzij het elastische materiaal kun je hem goed aantrekken wat een hinderend gevoel voorkomt.

Je polsen gebruik je de hele dag door, het zorgt dat je handen op en neer kunnen bewegen, denk aan een potje augurken open maken, een brief online schrijven of bijvoorbeeld schilderen, door deze dagelijkse bezigheden kan de pols overbelast raken, met een polsbrace kun je vele klachten wegnemen.

Polsbrace voor Sport

Een polsbrace wordt veel gebruikt in de sport, het heeft een beschermde rol bij intensieve activiteiten zoals bij gewichtheffen of bodybuilding, een sport polsbrace kan hoge druk bij de pols en verstuikingen en verrekkingen voorkomen.

Ook wordt het vaak gebruikt bij peddel of racket sporten zoals: Tennis, Paddle, Badminton en Hockey.

Bij deze sporten is het vaak bescherming tegen verwondingen en als om zweet van het voorhoofd af te vegen.

Ook turners gebruiken polsbraces om de impact op de vaardigheden die ze uitvoeren te absorberen.

Polsbrace en CarpaleTunnel Syndroom (CTS)

De polsbrace is zeer effectief om het CarpaleTunnel Syndroom (CTS) te verlichten. Hierbij hoeft u minder kracht te gebruiken, en heeft het een verlichtende werking op uw pols spieren en gewrichten. Natuurlijk is de polsbrace ook geschikt voor andere polsklachten, zoals reuma of artrose. U kunt erg gemakkelijk deze steun om uw pols heen wenden en vast maken met het klittenband. Omdat het materiaal elastisch is kunt u deze goed aantrekken en zal het niet hinderend zijn in gebruik. Daarnaast is de brace uitwasbaar (handwas), zodat hij altijd schoon is.

Polsbandages / Polsondersteuning

Dankzij een polsbandage voorkom je grote druk die je voelt op je pools, onze polsbandages zijn speciaal om je gewrichten rust te geven, wat noodzakelijk is om te herstellen bij een blessure, een polsblessure kun je snel oplossen met een polsbandage.

Linker en Rechter polsbraces

Een polsblessure ontstaat meestal aan de hand die je het meeste gebruikt, Now4You bied daarom linker en rechter polsbraces aan, meestal als je valt zul je automatisch je voorkeurshand gebruiken, als je links bent is dit dus je linkerhand, daarom ervaren veel mensen hinder aan een polsbrace, gezien het meestal de hand is die je het meeste gebruikt.

Dankzij een polsbrace kun je toch je voorkeurshand nog een beetje blijven gebruiken in het dagelijkse leven.

Polsbrace Kopen

  • Deze Pols brace biedt zowel steun als bescherming voor uw pols. De brace is vast te maken met dubbel klittenband voor optimaal patella support.
  • Universele verstelbare en comfortabele pasvorm dankzij premium elastisch materiaal met dubbele klittenband sluiting.
  • Neopreen wand voor extra warmte en compressie
  • Kleur: Zwart
  • Hoogwaardige materialen voor optimaal draagcomfort.
  • Met dubbelen spalk voor extra ondersteuning.
  • Neopreen voor extra warmte en compressie
  • Polsbraces die vergelijkbaar zijn met die van Kruidvat (Now4You verkoopt uit eigen voorraad, wij hebben geen associatie met Kruidvat)