Hogedrukreiniger Schuimsproeier

Dit is de ideale Hogedrukreiniger schuimsproeier om je auto mee te wassen, spuit water of zeepwater met een een grote en constante snelheid zonder lekkage, ook is hij erg eenvoudig sluit hem aan uw tuinslang en begin direct met het wassen van uw auto.

Deze multifunctionele Hogedrukreiniger schuimsproeier kan ook worden gebruikt voor het wassen van andere dingen zoals vloeren, ramen, opritten, daken, in de autowasstraat, douche, planten, tuin, fiets, motor, sproeien van uw gazon of zelf het douchen van uw huisdieren!

Bespaar een hoop tijd met het sproeien van uw auto, je hebt dankzij onze auto schuimsproeier geen emmer & spons meer nodig, verbind hem eenvoudig met je tuinslag, de schuimspuit past via een afneembare adapter op 2 verschillende soorten slangen

Hoge kwaliteit Hogedrukreiniger Schuimsproeier voor Auto wassen

Deze Hogedrukreiniger schuimsproeier is gemaakt van hoog kwalitatief ABS Materiaal, hierdoor is het goed bestand tegen vallen, antivries en roestwerend, perfect dus voor duurzaamheid & langdurig gebruik.

Het handvat heeft een comfortabele handgreep en voelt erg licht en zacht aan, en past perfect in uw handpalm, hierdoor glijdt hij niet weg en heb je altijd een perfect grip om uw auto te wassen, zonder u vermoeid wordt.

Voorbeeld Hogedrukreiniger Schuimsproeier voor auto wassen

Hogedrukreiniger Schuimsproeier voor auto wassen